Våra tjänster

Fråga oss, vi kan hjälpa till med det mesta

Låt oss lösa dina teknikproblem

Vi har lång erfarenhet av IT och telefoni så du kan med trygghet vända dig till oss med dina IT- och telefoniproblem, små som stora. Nedan kan du se lite av vad vi kan hjälpa dig med:

Wifi

Har du ställen där wifi-signalen inte är stark nog?

Vi har lösningar för att ge dig heltäckande wifi.

Dator

Behöver du en ny dator eller hjälp att uppgradera din nuvarande?

Vi hjälper dig!

Internet­anslutning

Behöver du hjälp att hitta rätt i djungeln av erbjudanden?

Vi hjälper dig välja.

Mobil­abonne­mang

Funderar du över att skaffa ett franskt mobilabonnemang?

Låt oss hjälpa dig välja rätt.

Utbildning

Tycker du att din dator, mobil, TV etc är krångliga att hantera?

Vi skräddarsyr utbildningar.

Övrigt

Behöver du hjälp med Smart-TV, kamera­ övervakning eller annat?

Fråga oss.

Wifi och täckning

Här i Frankrike är det vanligt med tjocka stenväggar, något som kan göra det svårt att få bra wifi-täckning överallt. Vi har lösningar för att ge dig utmärkt täckning i hela din bostad, även på balkongen eller i trädgården. Vi hjälper dig både med befintligt wifi och nyinstallation.

Dator

Vill du köpa en ny dator men vet inte vilken som är bäst för dig? Vi kan hjälpa dig att hitta en ny dator, lämplig för dina behov.

Börjar din dator kännas seg och långsam? Vi kan uppgradera den och städa bort föråldrade program mm.

Internet­anslut­ning

Låt oss hjälpa dig välja rätt internetleverantör genom att ta fram ett urval av de erbjudanden som är aktuella på din adress, utifrån dina önskemål om hastighet, tjänster och pris.

Vi är helt fristående utan koppling till någon enskild operatör. Detta gör att vi kan ge dig rekommendationer baserat på vad som är bäst för tillfället.

Mobil­abon­ne­mang

Tycker du det är svårt att hitta rätt bland de franska mobil­operatör­erna och deras olika erbjudanden? Vi hjälper dig att hitta rätt abonnemang utifrån dina behov.

Vi är helt fristående utan koppling till någon enskild operatör. Detta gör att vi kan ge dig rekom­men­dationer baserat på vad som är bäst för tillfället.

Utbild­ning

Oavsett om det gäller din dator, mobil, TV eller någon annan teknisk pryl som du inte riktigt känner att du behärskar, kan vi hjälpa dig att räta ut frågetecknen genom skräddarsydd utbildning och genomgång av den eller de funktioner du önskar.

Övrigt

Vi har lång erfarenhet inom IT och telefon, kombinerat med bred och djup teknisk kunskap. Det gör att vi kan sätta oss in i diverse tekniska problem som du har, ge dig råd och hitta lämpliga lösningar.