Våra företags­tjänster

Fråga oss, vi kan hjälpa till med det mesta

ENKLARE och BÄTTRE med ComExpert

Oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med hundra­tals medarbetare behöver du enkla och bra kommunikationer. En smart arbetsplats innehåller tjänster och verktyg som gör livet enkelt, arbetet effektivt och dina kontakter trevliga.

Att hitta rätt

Vi hjälper dig skaffa rätt uppkoppling, hitta rätt företags­abonne­mang, göra dig och dina med­arbetare mobila, så att ni kan arbeta på det sätt som ni vill, oavsett om ni arbetar från ett kontor, hemifrån eller ute på vägarna.

Telefoni, växeltjänster, chatt, WiFi-nät, möten och kontaktcenter i en enda enkel lösning. Vi kopplar samman era olika kontor och ger er lokala telefonnummer så att ni kan attrahera kunder i över 60 länder.

Vi förser er med all önskvärd hårdvara såsom laptops, mobil­telefoner, kon­fe­rens­utrustning och säkerhets­funktioner.

Unika lösningar

Alla företag är olika. Vi vägleder dig till den lösning som passar er bäst. Enkel och bra kommu­nika­tion skapar smidig kommunikation med era kunder.

Att kommunicera ska vara en positiv upplevelse. Våra företagslösningar är fyllda av smarta funktioner som under­lättar, sparar tid och pengar.

Företagstelefoni, videomöten, telefon­konferenser, chatt och dokumentdelning samsas i ett och samma gränssnitt. Du slipper tredje­parts­lösningar och alltid har en plattform där tjänsterna fungerar sömlöst med varandra.

Erfarenhet

Oavsett om du eta­ble­rar en start-up eller sedan länge är etable­rad finner vi de mest kostnads­effektiva internetförbindelserna, säkerhetstjänsterna, användarapparna och supporten. Vi har decennier av erfarenhet men är samtidigt ny­tänkande.

Kontakta oss på det sätt som passar dig så hjälps vi åt att ge dig enklare och bättre företagskommunikation.