Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna

Kontakt

Slå en signal eller skicka oss ett meddelande

Vi ser fram emot att höra av dig

Vänd dig till oss med dina tekniska problem, små som stora. Vi lovar göra vårt bästa för att hjälpa dig lösa dem.

Anmäl dig till

Vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev ca 4-5 gånger per år. Det brukar handla om nya produkter och tjänster, viktiga uppdateringar att känna till, samt annat matnyttigt.

Kom gärna med förslag på vad du skulle vilja att vi tar upp genom att fylla i kontaktformuläret ovan.

Nyhetsbrev

Det är vi som är ComExpert

På ComExpert förser vi dig med bästa tänkbara tekniska kommunikation. Det kan handla om effektiv mobiltelefoni, växeltjänster, telefonnummer i flera länder, fiberförbindelse, kameraövervakning och WiFi-nät med perfekt täckning. Både hemma och på kontoret. Oavsett ditt behov, ser vi till att du får en lösning som verkligen fungerar. Eftersom vi även tar ansvar för support kan du lita på oss, både nu och i framtiden.

Glenn

Glenn Bonde Bergvall

Att hitta enkla lösningar på komplicerade, tekniska problem och underlätta för individer är något jag alltid brunnit för.

Med lång, bred och djup erfarenhet inom IT- och telekom, bland annat från teknisk support, produktledning, utbildning och utveckling, är det en glädje att nu kunna erbjuda dig våra tjänster här i Provence.

Peter

Peter Bonde

Kommunikation i alla former, oavsett om det handlar om i text, bild, teknisk eller människor emellan, är min passion.

Efter att i mer än tjugo år som kommunikations­arkitekt hjälpt skandinaviska företag att öka sin framgång genom rätt kommunikationer, finns vi nu också på plats i Provence för att hjälpa både dig som företagare och privatperson.